LOADING

Type to search

Det klimavenlige køkken

Morten august 9, 2019


De grønne klimatiltag vender indpas på alle områder i vores liv, det kan vi lige så godt begynde at vænne os til. Alle vores forbrugsmønstre er i disse år under luppen, for klimaet lider i den grad, at hele vores livsførsel skal under en markant forandring, og den er allerede lige så stille og roligt gået i gang.

Madområdet

På madområdet skal vi i højere grad dyrke og købe økologiske varer, ligesom vi til en hver tid, skal købe frugt og grønt der er i sæson. På kødområdet skal vi fravælge bøffer fra Argentina og fårekød fra New Zealand og alle andre lande der ligger langt væk fra vores breddegrader. Vi skal nemlig spare på transportområdet, det duer simpelthen ikke at få fragtet fødevarer ind fra alle klodens hjørner, når vi selv kan dyrke dem i vores eget land. Så der er mange områder at tage fat på, og du kan lige så godt selv komme ind i klimakampen lige nu.